Musakonttorin palvelu on helppo, edullinen ja suomalainen. Meiltä onnistuu musiikin digitaalinen jakelu kymmeniin suoratoistopalveluihin, kuten Spotifyyn, Apple Musiciin, Deezeriin ja Youtubeen. Maksat julkaisemisesta vain kertamaksun ja musiikkisi voi soida palveluissa niin kauan kun haluat. Kaikki tekijänoikeudet äänitteeseen pysyvät sinulla.

Julkaisuasi ei ole sidottu määräaikaan, joten poistamme musiikkisi suoratoistopalveluista silloin kun niin haluat. Teemme julkaisutyön lisäksi kaikki julkaisemiseen liittyvät asiat puolestasi:

  • Hankimme teokselle pakolliset ja yksilölliset UPC ja ISRC koodit
  • Ilmoitamme lakivelvotteisesti teoksesta kaikki tiedot Suomen kansallisarkistoon
  • Hankimme oikeudet Cover kappaleiden julkaisemiseen

Musakonttorin kaikkiin julkaisuihin pääset tutustumaan Spotifystä hakusanalla label:musakonttori. Julkaisemme musiikkia maailmanlaajuisesti yli 70 suoratoistopalvelussa.  

Hinnat

Julkaisupalkkiot:

  • Single (max 3 kappaletta) 20€
  • EP (max 6 kappaletta / 30 minuuttia) 30 €
  • LP (yli 6 kappaletta / max 74 minuuttia) 40€.
  • Ei vuosimaksua.

Masterointi parantaa musiikkisi äänenlaatua huomattavasti. Voimme esimerkiksi häivyttää epämiellyttäviä äänensävyjä tai tuoda paremmin esille liian taustalle jääneitä instrumentteja. Näin kokonaisuus kuulostaa tasapainoiselle ja täyteläiselle monilla erilaisilla laitteilla kuunneltuna. Masteroinnin saat julkaisun yhteydessä hintaan 35€/kpl (norm 50€).

Spotify-optimointi on masterointia kevyempi muutos, jossa musiikkisi äänenvoimakkuus ja dynamiikka säädetään Spotifyn ohjearvoihin sopiviksi. Tuolloin äänitteesi kuulostaa Spotifystä kuunneltuna yhtä voimakkaalle vastaavien muiden äänitteiden kanssa ja lisäksi estämme äänen säröytymisen mahdollisuuden. Spotify-optimoinnin hinta on 20€/kpl.

Voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla alle yhteystietosi ja viestisi. Voit myös siirtyä suoraan lähettämään musiikkisi julkaistavaksi tästä linkistä: Lähetä julkaisutiedot 

Lähetä kappaleesi julkaistavaksi

Voit näppärästi lähettää kappaleesi julkaistavaksi kirjoittamalla tiedot suoraan julkaisulomakkeelle: Julkaise musiikkiasi nyt