Äänitteesi laatu vaikuttaa paljon sen tulevaan suosioon. Julkaistavan äänitteesi sävyjä ja tunnelmaa voidaan parantaa masteroinnilla merkittävästi. Masteroinnin jälkeisessä musiikin julkaisuvaiheessa ei kannata kiirehtiä. Promoamisessa uuden musiikkisi huomioarvoa nostatetaan noin kuukauden ajan ennen julkaisupäivää. Musakonttorin promopaketin avulla lisäät musiikkisi näkyvyyttä ammatimaisesti ja helposti. 

Promopaketti

Musiikin ollessa artistille tärkein sydämen asia, promoaminen jää usein vähäiselle huomiolle. Musiikin ja artistin näkyvyydellä on suuri merkitys suosion saavuttamisessa ja sen säilyttämisessä. Ilman hyviä työkaluja ja osaamista näkyvyyden saaminen voi olla haasteellista. Musakonttorin promopaketin avulla voit herättää huomiota musiikillasi somessa, tiedotusvälineissä sekä Spotifyn virallisilla soittolistoilla. Musakonttorin Promopaketti sisältää tietoa ja välineitä oman musiikin ilmaiseen markkinointiin. Esimerkiksi fanisi pääsevät helposti vaikuttamaan musiikkisi valintaan Spotifyn virallisille soittolistoille. Promopaketti on saatavilla vain julkaisun yhteydessä hintaan 40€.

Masterointi

Masteroinnissa saamme musiikkisi kuulostamaan ammatimaiselta. Äänensävyjen hienosäädöllä saamme parhaita sävyjä korostettua ja häiritseviä ääniä häivytettyä. Sen lisäksi saamme nostettua yksittäisiä soittimia tai laulua paremmin esille. Näin kokonaisuus kuulostaa tasapainoiselle ja täyteläiselle monilla erilaisilla laitteilla kuunneltuna. Spotify-optimointi on masterointia kevyempi muutos, jossa musiikkisi äänenvoimakkuus ja dynamiikka säädetään Spotifyn ohjearvoihin sopiviksi. Tuolloin äänitteesi kuulostaa Spotifyssä yhtä voimakkaalle vastaavien muiden äänitteiden kanssa ja lisäksi estämme äänen säröytymisen mahdollisuuden.

Tyytyväisyystakuu: Saat meiltä aina yhdestä kappaleesta koeversion kuunneltavaksi ennen julkaisua, jotta voit varmistua laadusta ja tehdä päätöksen.

Musakonttorin masteroinnin hinta 50€/kpl

Spotify-optimoinnin hinta 20€/kpl

Teemme halutessasi myös yksittäisiä korjauksia tiettyyn kohtaan kappaletta. Äänitteen korjaukset ja muutostyöt hinnoitellaan tapauskohtaisesti. 

Tarjous: Julkaisun yhteydessä saat masteroinnin 40 euron kappalehintaan. Täyspitkän levyn (30-74 minuuttia) masteroinnista voimme tehdä sinulle myös erikoistarjouksen.

 

Masteroinnin tilaus ja lisätiedot: