Äänitteesi laatu vaikuttaa paljon sen tulevaan suosioon. Julkaistavan äänitteesi sävyjä ja tunnelmaa voidaan parantaa masteroinnilla merkittävästi. Masteroinnin jälkeisessä musiikin julkaisuvaiheessa ei kannata kiirehtiä. Promoamisessa uuden musiikkisi huomioarvoa nostatetaan noin kuukauden ajan ennen julkaisupäivää. Musakonttorin promopaketin avulla lisäät musiikkisi näkyvyyttä ammatimaisesti ja helposti. 

Promopaketti

Musiikin ollessa artistille tärkein sydämen asia, promoaminen jää usein vähäiselle huomiolle. Musiikin ja artistin näkyvyydellä on suuri merkitys suosion saavuttamisessa ja sen säilyttämisessä. Ilman hyviä työkaluja ja osaamista näkyvyyden saaminen voi olla haasteellista. Musakonttorin promopaketin avulla voit herättää huomiota musiikillasi somessa, tiedotusvälineissä sekä Spotifyn virallisilla soittolistoilla. Musakonttorin Promopaketti sisältää tietoa ja välineitä oman musiikin ilmaiseen markkinointiin. Promopaketin avulla saat sosiaalisen median seuraajasi mukaan vaikuttamaan Spotifyn soittolistavalintaan. Promopaketti on saatavilla vain julkaisun yhteydessä hintaan 40€.

Masterointi

Spotify-masteroinnissa musiikkisi äänenvoimakkuus ja dynamiikka säädetään Spotifyn ohjearvoihin sopiviksi ja äänensävyjä hienosäädetään tarvittaessa parhaan kuuntelukokemuksen aikaansaamiseksi. Näin estämme myös äänen säröytymisen mahdollisuuden Spotifyn palvelussa ja musiikkisi kuulostaa yhtä voimakkaalle vastaavien muiden äänitteiden kanssa. 

Kun haluat isoja muutoksia musiikkisi saundiin, korjausmasteroinnissa saamme nostettua yksittäisiä soittimia tai laulua paremmin esille vaikkapa vain tiettyyn kohtaan kappaletta. Kun et ole tyytyväinen äänitteen saundiin, niin korjausmasterointi on oikea vaihtoehto.

Tyytyväisyystakuu: Saat meiltä aina yhdestä kappaleesta koeversion kuunneltavaksi ennen julkaisua, jotta voit varmistua laadusta ja tehdä päätöksen.

Spotify-masteroinnin hinta 20€/kpl

Korjausmasteroinnin hinta 65€/kpl

 

Masteroinnin tilaus ja lisätiedot: