Äänitteesi laatu vaikuttaa paljon sen tulevaan suosioon. Julkaistavan äänitteesi sävyjä ja tunnelmaa voidaan parantaa masteroinnilla merkittävästi. Masteroinnin jälkeisessä musiikin julkaisuvaiheessa ei kannata kiirehtiä. Promoamisessa uuden musiikkisi huomioarvoa nostatetaan noin kuukauden ajan ennen julkaisupäivää. Musakonttorin promopaketin avulla lisäät musiikkisi näkyvyyttä ammatimaisesti ja helposti.

Promopaketti

Musiikin ollessa artistille tärkein sydämen asia, promoaminen jää usein vähäiselle huomiolle. Musiikin ja artistin näkyvyydellä on suuri merkitys suosion saavuttamisessa ja sen säilyttämisessä. Ilman hyviä työkaluja ja osaamista näkyvyyden saaminen voi olla haasteellista. Musakonttorin promopaketin avulla voit herättää huomiota musiikillasi somessa, tiedotusvälineissä sekä Spotifyn virallisilla soittolistoilla. Musakonttorin Promopaketti sisältää tietoa ja välineitä oman musiikin ilmaiseen markkinointiin. Promopaketin avulla saat sosiaalisen median seuraajasi mukaan vaikuttamaan Spotifyn soittolistavalintaan. Promopaketti on saatavilla vain julkaisun yhteydessä hintaan 50€.

Masterointi ja restaurointi

Spotify-masteroinnissa musiikkisi äänenvoimakkuus ja dynamiikka säädetään Spotifyn ohjearvoihin sopiviksi. Näin estämme äänen säröytymisen mahdollisuuden Spotifyn palvelussa ja musiikkisi kuulostaa yhtä voimakkaalle vastaavien muiden äänitteiden kanssa. Äänensävyihin teemme myös pieniä parannuksia, mikäli äänite sitä selvästi kaipaa.

Kun haluat parantaa äänitteesi äänenlaadun huippuunsa, valitse Musakonttorin Pro-masterointi. Säädämme sävyt ja dynamiikan erityisen tarkalla korvalla parhaan kuuntelukokemuksen aikaansaamiseksi. Käytössämme on huipputyökalut, joilla saamme säädettyä esimerkiksi yksittäisiä soittimien tai laulujen voimakkuuksia. Tämän jälkeen kappaleesi on huippuunsa viritetty kuuntelukokemus ja valmis julkaistavaksi Spotifyyn tai CD-levylle.

Teemme myös äänitteen restaurointeja ja muita vaativia muokkauksia, jotka saattavat tuntua jopa mahdottomilta.  Saamme esimerkiksi suodatettua pelkän laulun äänitteeltä tai poistettua vinyylilevyn rahinoita. Voimme tehdä myös yksittäisiä muutoksia tiettyyn kohtaan kappaletta.

Spotify-masterointi hinta 25€/kpl

Pro-masterointi hinta 65€/kpl

Äänitteen restauroinnit tai muut haastavat muokkaukset 50€/tunti

 

Lue lisää: Spotify masterointi ja äänitteen korjaaminen

 

Tilaus ja lisätiedot: