Saatat yllättyä mitä musiikkisi masteroinnilla saadaan aikaiseksi. Saamme musiikkisi kuulostamaan selkeämmälle, vahvemmalle ja täyteläisemmälle.

Musakonttorin masterointipalvelu on edullinen, mutta emme tingi laadusta. Saat käyttöösi osaamisemme sekä masterointiin tarkoitetut huipputyökalut.

Masterointi parantaa musiikkisi äänenlaatua huomattavasti. Voimme esimerkiksi häivyttää epämiellyttäviä äänensävyjä tai tuoda paremmin esille liian taustalle jääneitä instrumentteja. Näin kokonaisuus kuulostaa tasapainoiselle ja täyteläiselle monilla erilaisilla laitteilla kuunneltuna.

Spotify-optimointi on masterointia kevyempi muutos, jossa musiikkisi äänenvoimakkuus ja dynamiikka säädetään Spotifyn ohjearvoihin sopiviksi. Tuolloin äänitteesi kuulostaa Spotifystä kuunneltuna yhtä voimakkaalle vastaavien muiden äänitteiden kanssa ja lisäksi estämme äänen säröytymisen mahdollisuuden.

Tyytyväisyystakuu: Saat meiltä aina yhdestä kappaleesta koeversion kuunneltavaksi ennen julkaisua, jotta voit varmistua laadusta ja tehdä päätöksen.

Musakonttorin masteroinnin hinta 50€/kpl

Spotify-optimoinnin hinta 20€/kpl

Tarjous: Julkaisun yhteydessä saat masteroinnin superedulliseen 35 euron kappalehintaan. Täyspitkän levyn (30-74 minuuttia) masteroinnista voimme tehdä sinulle myös erikoistarjouksen.

 

Tilaus ja lisätiedot: