Musiikin jakeluverkoston vikatilanne aiheuttaa viiveitä

Musiikin jakelu eri suoratoistopalveluihin on viivästynyt merkittävästi kansainvälisen jakelijamme järjestelmäongelmien vuoksi. Emme voi taata tällä hetkellä varmaa julkaisupäivää.  Poikkeustilanteen vuoksi varauduthan ainakin 4 viikon julkaisuaikaan. Pahoittelemme tilannetta.

Ystävällisin terveisin,

Musakonttorin sakki

2 kommenttia artikkeliin ”Musiikin jakeluverkoston vikatilanne aiheuttaa viiveitä

  1. Emme saa yhteyttä keneenkään! Biisimme ovat teillä emmekä ole yli 3 viikkoon saaneet mitään yhteyttä lukuisista yrityksistä huolimatta. Mitä ihmettä? Lähtee firma vaihtoon hyvin pian jos ette ala vastaamaan.

  2. Hei Simo. Laitamme sinulle sähköpostia tulemaan ja tutkimme yhdessä minne yhteydenottopyynnöt ovat kadonneet.

Vastaa