Bilebändi Remastered Jyväskylästä

Remastered bilebändi on keikkaillut jo useiden vuosien ajan hääjuhlissa, yritystapahtumissa ja ravintoloissa. Hääbändinä Remastered tunnetaan varsinkin Jyväskylässä. Suurin osa keikkatilauksista on löytänyt perille puskaradion välityksellä. Juhlissa bändiin ihastuneet vieraat ottavat usein myöhemmin yhteyttä saadakseen saman tunnelman omiin juhliinsa.

Remastered on juuri julkaissut uudet nettisivunsa osoitteessa www.remastered.fi. Tämän lisäksi uusi Youtube kanava tulee tarjoilemaan vanhoja ja uusia keikkataltiointeja. Ensimmäsenä julkaistu keikkataltiointi vuodelta 2017 sai heti huomiota sanomalehti Keskisuomalaisen verkkojulkaisussa otsikolla ”Bilebändi teki kunniaa Kirkan yli 50 vuotta vanhalle klassikkobiisille”. Videon editoinnin ja äänityön toteutti Musakonttori.

Remastered äänittää parhaillaan Musakonttorin studiolla parhaita cover kappaleitaan, joita tullaan julkaisemaan Spotifyyn kuluvan vuoden aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s