Luova ja rohkea Katri O

Tänään julkaistu Katri O:n uunituore sinkku ”Don´t Love Me” ansaitsee erityistä huomiota. Se on teos, johon on ladattu tunnetta ja toteutettu hyvällä tyylillä sekä laadulla.

Katri O kertoo, että hänen tapansa tehdä musiikkia on hyvin kokeellista ja intuitiivista. ”Se että hallitsen instrumenttini hyvin, oli se sitten kitara, looper-pedaali tai lauluääni, antaa luovuudelle yhä laajemmat mahdollisuudet leikkiin. Käytän siis tekniseen harjoitteluun paljon aikaa ja motivaatio löytyy tavoitteessa löytää yhä inspiroivimpia ja luovempia tapoja tehdä biisejä”.

Miten oma tunnistettava tyyli löytyy ja kehittyy? Katri O kertoo käyttävänsä luovuutta myös teknisen taidon harjoittelemisessa ”En ole mikään opaskirjojen orjallinen noudattaja, saati lukija, joten erehdyksen ja kokeilun kautta mennään. Luulen että oma tyyli muokkautuu sitä varmemmin, mitä rohkeammin uskaltaa rikkoa rajoja ja sääntöjä. Hyvän maun rajat, missä ne sitten kulkevatkin, jäävät yleensä yleisön päätettäväksi. Luovuus ja rohkeus ovat taiteellisen ilmaisuni lähtökohdat. ”.  

Sanojen ja sävelten yhdistäminen teokseksi on Katri O:lle terapiaa. ”Sanoitukset ovat minulle itseterapoinnin ja itsetutkiskelun keino. Joskus sanat kirjoittuvat kuin itsestään ja jälkeenpäin niitä tarkastellessa voi taas oppia jotain uutta itsestään, Katri O kertoo ja jatkaa. ”Kirjoitan usein auki tulevaisuuden pelkoja tai toiveita. Esimerkiksi biisi Don´t Love Me on minulle erittäin henkilökohtainen ja siinä pureudutaan mm. parisuhteen haasteisiin. Biisiä kirjoittaessa voin surutta tunteilla rajattomasti vailla realismia. Se tekee hyvää!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s