Musiikkivideon kuvaukset

Nuclear Nightshift vietti keväällä viikonlopun Jyväskyläläisessä SN Studiossa ja tuloksena syntyi yksi julkaistava biisi. Äänitteen Masteronti tehtiin Musakonttorilla ja nyt konttorin väkeä oli mukana myös videon kuvauksissa.

Hulvattoman hauskat kuvaukset niistä tulikin. Viime viikonloppuna Kuopiossa kameran takana taiteilivat Teemu Myöhänen ja Sofia Essi Niva. Avustajina toimivat Jani Antikainen seka Tero Vauhkonen. Pääosaan videossa heittäytyi täysillä Joni Kiviaho Remastered bändistä.

Videon idea tuli Bändiltä itseltään, jota sitten jalostettiin yhdessä tämän porukan voimin. Bändin jäsenet olivatkin innoissaan kuvauspaikalla, koska he itse saivat vaikuttaa tarinan sisältöön. Myös rekvisiitan bändi hankki kuvauksiin itse.

Video valmistuu kesän 2017 aikana ja julkaisemme sen musakonttorin sivuille heti kun se julkaistaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s